REGLAMENT

1. INTRODUCCIÓ

Diumenge 22 de setembre 2024

Farem la segona edició de la ‘Marxa IRBLleida, caminem per la investigació i la recerca’. La recaptació es destinarà a la compra d’equipament per a projectes de recerca de l’IRBLleida. Coneix la investigació desenvolupada a Lleida en benefici de la salut.

2. HORARI

8:30 a 9:50
Entrega de dorsals i welcome pack a IRBLleida

10:00 Sortida
de la marxa de 10km

10:05 Sortida
de la marxa de 5km

13:00
Tancament de la marxa

3. INSCRIPCIONS

Podeu inscriure aquí a xtsportevents.com

Inscripcions obrirem el dilluns 1 de Juliol fins el dijous 19 de Setembre a les 14:00 si no es tanca abans per haver arribat als 300 inscrits.

Estarà limitat a 300 inscrits.

Donarem un vas plegable de silicona a tothom, gràcies a ENERGIA NUFRI

Preu: serà de 10€ i als infants menor de 12 anys 5€.
El mateix dia de la marxa hi haurà inscripcions presencials el diumenge 22 de Setembre 2024 el preu serà de 15€ si no s’han acabat les inscripcions.
Al fer inscripció has de rebre un correu de confirmació, mira si t’has inscrit correctament. LLISTAT D’INSCRITS
Si no podeu venir o voleu fer un donatiu tenim un DORSAL 0

NO S’ADMENTEN GOSSOS JA QUE PASSEM PER UNA ZONA QUE NO ESTA PERMÈS. Sentim les molèsties. 

4. RECORREGUT

Sortirem i arribarem als jardins de l’hospital Arnau de Vilanova al costat de IRBLleida. Anirem cap a l’Arborètum on entrarem a dins i podrem gaudir d’aquest espai tant meravellós que tenim a Lleida i després ja tornarem cap a IRBLleida pel canal de pinyana.

Farem dos circuïts de 5 i 10 km.

Podeu veure els recorreguts aquí: 

Recorregut de 10km 

Recorregut de 5km 

6. SERVEIS

A l’arribada tindreu avituallament saludable amb aigua, amb sucs ecològics , fruita i fruits secs.

Pels més petits hi haurà un inflable.

Guarda roba 

7. Voluntari

Vols ser voluntari?? Inscriute aquí 

La vostra tasca es impressindible perquè es pugi realitzar la marxa.

Moltíssimes gràcies per ajudan’ts!!!

8. DEVOLUCIÓ

Tots els diners van a IRBLleida. Així que no admetem devolucions ja que es un donatiu.

Si per causes alienes a l’organització s’hagués de cancel·lar la marxa tampoc es faria el retorn dels diners però sí que es donaria el welcome pack.

9. IMATGE

El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l’organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la cursa. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa. Igual que les imatges de les curses infantils.

10. SALUT

El marxador a l’omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva i en concret, per fer la caminada 10km o 5km. És responsabilitat del propi marxador fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc i eximeix a la organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la marxa.

11.DADES PERSONALS

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de XT SPORT EVENTS, NIF: 47678911A. Aquest fitxer podrà ser trames a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.
 
Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents.
 
Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a xtsportevents@gmail.com