XTEsportEvents

Sobre Nosaltres

XTEsportEvents

Sobre Nosaltres

Amb més de deu anys d’experiència en organització d’esdeveniments creiem que és el moment de fer el pas definitiu i crear una marca pròpia. XTSportEvents t’ofereix un gran ventall de possibilitats per organitzar el teu esdeveniment, ja sigui una cursa, marxa, duatló, triatló o qualsevol altra activitat esportiva.

Oferim tota mena de serveis, des d’assessorament de la logística, contractació de serveis concrets o gestió integra i professional de l’esdeveniment en questió.

Col·laborant activament a l’organització amb altres entitats, ja siguin empreses,
associacions o organismes públics.

Els nostres Pilars fonamentals

Fer esport per fer salut

Fem esdeveniments perquè la gent faci salut, ajudem a la gent a tenir nous reptes.
Volem transmetre valors amb l’esport, d’amistat, companyerisme,…

Estem en un moment on hi ha molt sedentarisme a causa
de les pantalles en els més joves, vivim en una societat amb molt estrès.

Per això, volem ajudar a fer esdeveniments que agradin per treure’ls de casa, per desconnectar, per fer salut ja sigui tant física com mental.

Poques coses uneixen més que l’esport. Una de les forces de l’esport més gran és la seva capacitat d’unió. És per això que, gràcies als esdeveniments esportius, aconseguim que participant i públic s’uneixin en una experiència comuna, l’esport.

Sostenibilitat

En el món on vivim necessitem més que mai ser sostenibles amb el planeta.
En l’avituallament utilitzarem gots de paper en lloc de botelles petites de plàstic individuals, a l’arribada papereres per separar les diferents deixalles, plàstic, paper, orgànic, resta,…
Fer els menys desplaçaments possibles amb vehicle, la gent que vingui als esdeveniments els aconsellarem per venir amb vehicles no contaminants o amb companyia.

Igualtat

Dins l’empresa hi ha diferents equips de treball, som igual o més noies que homes treballant.

El Xavi és el responsable de l’àrea logística, l’Adriana del voluntariat i l’Ariadna de les RRSS; Poc a poc, anirem creixent com a empresa amb la idea de ser igualitaris.

Social

El voluntariat tenim uns convenis amb associacions com St. Joan terres de Lleida, Aspros, Down Lleida i alguna més que estem parlant.

Ens ajudaran en els esdeveniments per donar-los inclusivitat a la societat.

També tenim un acord amb IRB Lleida on destinarem part dels beneficis en alguna de les seves investigacions o associacions que ho necessitin.

Com sempre hem fet i farem esdeveniments on el 100% de la recaptació anirà per AECC o, en el que ens ho demanin sempre tenim un Sí per ajudar.