REGLAMENT

1. MARXA ENTRE VINYES i OLIVERES

14 D’ABRIL 2024 A LES 10:00

Diumenge 14 d’Abril de 2024 al celler Clos Pons farem la marxa 100% solidaria on tots els diners aniran integres per l’Associació Contra el Càncer a Lleida.

Aquest any també anireu amb dorsal, així que us deixarem el llistat perquè pugueu veure el vostre número. En aquest trobareu al lateral dos caselles una que fica copa de vi i altra que fica entrepà. Aquest any de welcome pack trobareu una camiseta en Marxa contra el càncer, . Aquest any NO trobareu una botella d’aigua, estem un reducció de residu de plàstic, haureu de portar el vostre boteller o got portàtil per poder beure a l’avituallament. 

 Seguin amb la màxima sostenibilitat aquest any em marcat només amb estaques amb fletxes de direcció i X de no passar. Us deixem els tracks. Recomanem si podeu baixar-vos la app de wikiloc per poder seguir la ruta si teniu algun dubte.

Farem dues distancies una senzilla de 5km i qui vulgui caminar una mica més la de 10 km. Aquest any la marxa de 10 km farà el mateix recorregut que la de 5km accepte un tram on es desviareu per fer 5km més. Passareu pel bosquet, veure la vinya d’albarinyo d’on es fa el Sisquella, el Mas del Safrà, el Mas Pons, el nostre ruc, pel costat de la cova clos pons on a dins trobem un gran secret (us invitem entrar-hi), el Mas 1903, la nostra Alzina centenària, per les nostres oliveres i molt més per descobrir.

2. HORARI

Primer donarem la bossa del marxador de 9:00 a 10:00 als de 10km i de 10:00 a 11:00 als de 5km.
 
10:00 sortida de la distància de 10,5 km track marxa 10km
11:00 sortida de la distància de 5km track marxa 5km
 
Hi haurà un avituallament a mig recorregut de sòlid (fruita) i aigua a la distància de 10km 
 
Hi haurà visites al celler de Clos Pons desprès de la marxa.
 
A l’arribar hi haurà avituallament per tots/es els marxadors/es amb un entrepà de llonganissa boníssim i una copa de vi.
 

3. INSCRIPCIONS

Com cada any la inscripció serà de 10€ pels adults i 5€ pels infants. Tots els diners de la inscripció van 100% a l’Associació Contra el Càncer a Lleida. Així que no admetem devolucions ja que es un donatiu.
 
 
A la bossa del marxador/a trobareu:
 
Una botella de JAN PETIT 2021. Us podem demanar el DNI al recollir la bossa.
 
 
Una camiseta de En MARXA contra el càncer de l’Associació Contra el Càncer a Lleida.
 
 
Heu de portar la vostra botella d’aigua o vas portàtil per ser sostenibles i no generar residus.
 
 
Us podeu inscriure aquí: INSCRIPCIÓ  TANCAREM ALS 300 INSCRITS O DIVENDRES 12 D’ABRIL A LES 14h
 
Llistat inscrits: INSCRITS
 

Podeu veure imatges de la IV Marxa Clos Pons 2023  MARXA CLOS PONS 2023

                                                                                      ARRIBADES MARXA CLOS PONS 2023

Podeu veure imatges de la III Marxa Clos Pons 2022  IMATGES 2022
 
Podeu veure imatges de la II Marxa Clos Pons 2019   IMATGES 2019
 
Podeu veure imatges de la I Marxa Clos Pons 2018    IMATGES 2018

NOVETAT

4. IMATGE

El marxador/a autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l’organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la cursa. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa. Igual que les imatges de les curses infantils.

5. SALUT

El marxador/a a l’omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva. És responsabilitat del propi marxador/a fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc i eximeix a la organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la cursa.

6. PROTECCIÓ DE DADES

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de XT SPORT EVENTS, NIF: 47678911A. Aquest fitxer podrà ser trames a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials. (Clos Pons, junta local associació contra el càncer i/o ajuntament d’Albagés.
 
Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents.
 
Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a xtsportevents@gmail.com