REGLAMENT

1. LA CURSA

7 d’Abril de 2024

Una cursa oberta a tothom, sense distinció de categoria, edat, sexe o nació, que accepti i respecti tant la distància com el  present reglament. L’edat mínima per poder participar són 16 anys a la de 10km, i a partir de 10 anys poden córrer la de 5 km.
La distància és de 10 km i de 5 km

2. HORARI

8:30 a 9:45 entrega de dorsals.

10:00 Sortida de 10km, 5km i caminada de 5km.

11:30 Tancament de les curses i caminada.
 
11:35 Entrega de trofeus.

3. CATEGORIES

Les categories masculines i femenines es regiran per l’any de naixement, i queden establertes de la següent manera:

        Cursa de 10km i 5km
· General absoluta (Masculina / Femenina). Als tres primers classificats.

 ·  Sèniors (Masculina / Femenina) De 0 a 39 anys.  Als tres primers classificats.

·  Veterà (Masculina / Femenina) De 40 a 49 anys.  Als tres primers classificats.
· Màster (Masculina / Femenina) per a més de 50 anys. Als tres primers classificats.
· Atleta local està empadronat a La Portella. Als tres primers classificat. 

Els premis no són acumulatius general, categoria i local. Si algun local te premi de general o categoria no opta al premi de local.
Als primers donarem una caixa de fruita de CATAFRUIT, els segons vi de MAS RAMONEDA “boira” als tercers un lot de mel APICOLA CA L’HELENA
 
SORTEIG

1 lot de farmàcia Castelló, 1 lot de farmàcia Laia Nieto, 1 sessió de fisioteràpia Irene, 5 vals de descompte de 10€ peluqueria Laia, 1 mocador moda Mercè, 1 Sant honore pastisseria Ribes,

1 pernil de tallers abaigar.

1 pernil de cal farràs als clubs amb més de 10 inscrits.

Tots els corredors han de tenir 16 anys el dia de la cursa per poder córrer la cursa de 10 km.
Els menors de 16 anys no estan autoritzats a córrer la cursa de 10 km.
Els corredors de 16 i 17 anys han d’estar autoritzats pels pares o tutors que al fer la inscripció ja donen les seves dades i DNI fent vàlid aquesta autorització.
A la cursa de 5 km poden córrer menors de 16 anys fins als 10 anys sempre amb l’autorització dels pares o tutors que al fer la inscripció ja donen les seves dades i DNI fent vàlid aquesta autorització.

Hi haurà trofeu, als tres primers de la classificació general i als tres primers de cada categoria. Per aquesta classificació es farà ús del temps OFICIAL, no del temps real.
 Els obsequis no són acumulatius. Sempre es donarà el de més importància.

4. INSCRIPCIONS

Voliem 200 persones i finalment som 350 inscrits. Moltíssimes gràcies a tothom per la gran acceptació que hem tingut!!

Sabem que alguns de vosaltres volíeu participar i ens esteu demanat participar però ho sentim moltíssim però creiem que per donar una gran qualitat a la cursa per ser la primera edició no podem ficar més gent. El dia de la cursa NO us podreu inscriure. Guardeu les ganes pel 2025 perquè la tornarem a fer amb les mateixes ganes o MÉS!!

La inscripció i el pagament es podrà fer on-line a la pàgina web de www.xtsportevents.com o www.iter5.cat.

La inscripció estarà oberta des del 5 de Febrer, i es tancarà a l’arribar a 200 participants en 10km, 5km i caminada o el dijous 4 d’Abril a les 15:00h. Ampliem a 250, ampliem fins a 300, fem última ampliació a 350 però ja no podrem ficar més gent!!

 S’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa sinó s’ha arribat al nombre mínim de participants o fins esgotar els dorsals a 20€.

El dilluns 5 de Febrer  s’obren inscripcions on el preu serà de:

Assegurem la talla de la samarreta fins el 3 de Març

  •  Inscripció amb xip de propietat 12 €. +2€ xip de lloguer
  •  Caminada 12€

El dilluns 4 de Març pujarà el preu inscripció on el preu serà de:

  •  Inscripció amb xip de propietat 14 €. +2€ xip de lloguer
  •  Caminada 12€

Inscripcions el dia de la cursa serà de 20€  
Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer.
En cap cas es tornaran els diners un cop efectuada la inscripció.

INSCRIPCIÓ CURSA AQUÍ

INSCRIPCIÓ CAMINADA AQUÍ

5. RECOLLIDA DE DORSALS

Totes les persones inscrites rebran la seva Bossa de Corredor, el xip (lloguer) i el dorsal, a la Plaça de l’eral.

Dissabte de 17:00 a 19:00 a la plaça de l’eral.

Diumenge de 8:00h del mati fins les 9:45h. Tant la cursa de 10km com la de 5km i la caminada.

L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta al moment de recollir el dorsal.

 El dorsal s’ha de portar al pit, en lloc visible, sense doblegar ni ocultar la publicitat. En cas contrari es podrà desqualificar al corredor.
 El xip haurà d’estar situat a la sabatilla o al turmell. Però sempre per sota del bessó per poder garantir el bon funcionament del cronometratge.
 Els xips de lloguer (blancs) obligatòriament s’han de retornar en acabar la prova. Cada xip perdut es cobrarà a raó de 10€ al participant que no el torni. Els propietaris de xip groc hauran de fer-ho constar al moment de fer la inscripció.

6. RECORREGUT

 La sortida de la cursa serà a la Plaça de l’eral

 És obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor.
 El recorregut està fixat a la pàgina web, però la direcció tècnica de la cursa podrà variar-lo sense previ avís per motius de seguretat o causes alienes a l’organització.

CURSA 10KM
 
 

 

CURSA 5KM
 

7. SERVEIS

Hi haurà 1 punt d’avituallament d’aigua al km 5 i a l’arribada aigua, sucs ecològics. Hi haurà esmorzar popular.
 
L’organització disposarà d’assistència sanitària fixa al punt d’arribada.
 
 Hi haurà servei de guarda-roba i guarda claus a la punt d’informació de la Cursa.
 Hi haurà serveis de dutxes a les piscines, just a l’entrada del poble.
 
Hi haurà servei de fisioteràpia
 
VOLS SER VOLUNTARI? APUNTAT AQUÍ

8. RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa per un import de 50€ que es retornarà si aquesta és acceptada. No s’acceptarà cap reclamació passada una hora de la finalització de la cursa.

9. DRET D'ADMISSIÓ

Tot atleta que hagi estat sancionat per dopatge o estigui en procés d’investigació, no podrà participar-hi.
 
Tot club que algun dels seus membres així estat sancionat o estigui en procés d’investigació, la persona podrà córrer però no amb el nom del club.

10. IMATGE

El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l’organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la cursa. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa.

11. SALUT

El corredor a l’omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva i en concret, per córrer 10km o 5km. És responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc i eximeix a l’organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la cursa.

12. ACCEPTACIÓ

La inscripció a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. Tot el que pugui no estar contemplat en aquest reglament, s’aplicarà amb caràcter supletori la normativa IAAF.

13. PROTECCIÓ DE DADES

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de XT SPORT EVENTS, NIF: 47678911A. Aquest fitxer podrà ser trames a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a xtsportevents@gmail.com